Yrityksemme

Oravametsä on perustettu marraskuussa 2014. Ajatus omasta päiväkodista oli yrittäjällä (toiminut v.2000->) vuosia, ja se odotti vain toteuttamista sekä sopivia tiloja.

Päiväkoti Oravametsä Atanväylä toimii Atalassa, Metsästäjänkadun päässä. Päiväkoti avasi ovensa huhtikuussa 2017, koska kysyntää Oravametsään oli paljon. Ryhmässä on 15 lasta, henkilökuntaa päiväkodinopettaja sekä kaksi lähihoitajaa. Lapsille tarjotaan alusta asti itse valmistettua ruokaa. Minimoimme ruoanlaitossa suolan ja sokerin sekä lisäainepitoisten valmisteiden käytön. Ruokajuomana luomu rasvaton- tai kevytmaito, sekä vesi.

Päiväkoti Oravametsä Kepinojankatu toimii Tampereen Kumpulassa lähellä Atalan asutusaluetta. Kepinojankadun yksikkö on toiminut vuodesta 2014. Henkilökuntaa Kepinojankadun Oravametsässä on yksi varhaiskasvatuksen opettaja ja yksi lähihoitaja. Oma aidattu piha-alue tarjoaa ulkoilumahdollisuuden lähellä, mutta käytämme paljon lähialueen puistoja sekä mahtavaa Halimasjärven luonnonsuojelualueen ympäristöä luonnossa liikkumiseen. Lapsille tarjotaan kotitekoista ruokaa. Minimoimme ruoanlaitossa suolan ja sokerin sekä lisäainepitoisten valmisteiden käytön. Lapsille tarjotaan alusta asti itse valmmistettua ruokaa. Ruokajuomana luomu rasvaton- tai kevytmaito, sekä vesi.

Pitkän kokemuksen omaava henkiökunta tekee työtään Oravametsissä koko sydämellään.